Rólam

Boros Norbert vagyok a jelen blog írója. Hivatalosan felhasználói élménnyel és digital product designnal foglalkozom, emellett pedig blogger vagyok 2011 óta.

Linkedin CV

A pozíciónév ellenére már régen rádöbbentem, hogy a UX nem az univerzum közepe, a UX-es pedig nem a földreszállt mindenható. A cél egy vállalat esetében minden esetben ugyanis a növekedés, és a UX ennek csak az egyik eszköze lehet, nem pedig a végső megoldás.

Azaz alázattal elfogadom, hogy a vállalati célok eléréséhez egy sokkal holisztikusabb, az üzlet és felhasználó érdekeit egyaránt képviselő megközelítésre van szükség, melynek egyik eszköze a product design. Erről írok ebben a blogban.

Előadások

Korábban évi 5-6 alkalommal is adtam elő különböző konferenciákon, de jelenleg meglehetősen megválogatom mikor élek hasonló lehetőségekkel. In-house előadások képezhetik ajánlatkérés alapját.

Projekt alapú együttműködés

Limitált szabadidőmben esetenként segítek emberközpontú termékek tervezésében és ugyanennek a szemléletnek a meghonosításában tréningek által nagyvállalatoknak és startupoknak.

Funkcionális tervezés – drótváz rajzolás -, valamint szakértői UX elemzés szintén képezhetik ajánlatkérés tárgyát.

Kérj ajánlatot!

Korlátozott szabadidőmben vállalok izgalmasabb UX fókuszú projekteket, ha nálad ez éppen adott, ne habozz, dobj egy mailt.