Rólam

Boros Norbert vagyok a jelen szépreményű blog írója. Hivatalosan felhasználói élménnyel és digital product designnal foglalkozom, emellett pedig blogger vagyok 2011 óta.

Linkedin CV

A pozíciónév ellenére már régen rádöbbentem, hogy a UX nem az univerzum közepe, a UX-es pedig nem a földreszállt mindenható. A cél egy vállalat esetében minden esetben ugyanis a növekedés, és a UX ennek csak az egyik eszköze lehet, nem pedig a végső megoldás.

Azaz alázattal elfogadom, hogy a vállalati célok eléréséhez egy sokkal holisztikusabb, az üzlet és felhasználó érdekeit egyaránt képviselő megközelítésre van szükség, melynek egyik eszköze a product design. Erről írok ebben a blogban.

Mentorok

Habár eléggé önfejlesztő alkatnak gondolom magam, természetesen sokan egyengették pályafutásomat. Akik meghatározóan befolyásolták szakmai fejlődésemet: Barcsi Viki, aki hatására megértetem a UX szemléletmódot ténylegesen, Jankovits Ádám, aki megmutatta, hogyan kell amerikai módon gondolkodni az üzletben, és Gulyás Róbert, akinek többek között a rendszer szemléletet köszönhetem.

Projekt alapú együttműködés

Limitált szabadidőmben esetenként segítek emberközpontú termékek tervezésében és ugyanennek a szemléletnek a meghonosításában tréningek által nagyvállalatoknak és startupoknak.

Kérj ajánlatot!

Korlátozott szabadidőmben vállalok izgalmasabb UX fókuszú projekteket, ha nálad ez éppen adott, ne habozz, dobj egy mailt.